(kuva tulee tiistaina)

Pizza on äitini erikoisuus.
Sitä olen herkutellut pikku tytöstä saakka.
Pohja on ihanan rapsakka ja täytä täyteläisen maukas.

Pohja:
5dl vehnäjauhoa
4tl leivinjauhetta
1tl suolaa
2dl vettä
4rkl öljyä

Täyte:
Ketsuppia tai tomattimurskaa oman maun mukaan
400-500g jauhelihaa
Purkillinen tonnikalaa
Purkillinen ananasrenkaita
Pussillinen juustoraastetta
Pizzamauste

Uunin lämpö
250 astetta, n. 20minuuttia.

1. Sekoita kuivat ainekset yhteen.
2. Lisää vesi ja öljy sekaan kunnolla jauhaen.
3. Levitä pohja pellille ja levitä päälle ketsuppi tai murska.
4. Paista jauheliha ja kaada se sitten tasaisesti pizzaan, samoin tonnikala.
5. Laita ananansrenkaat ja ripottele niiden päälle juustoraaste.
6. Päälle vielä pizzamauste ja laita pizza uuniin 250 asteeseen, noin 20 minuutiksi.

Vihje
Herkkua myös kylmänä.