42389.jpg

Katkarapu salaatilla täytetytavokadon puolikkaat ovat hieno alkuruoka juhlapäivälliselle.
Voit valmistaa ne hyvissä ajoin etukäteen ja panna kylmään maustumaan ja mehustumaan ennen tarjoamista.

Ainekset ( 4 annosta )

2 suurta kypsää avokadoa
1 sitruuna
300g katkarapuja
1dl kermaviiliä
1rkl sienonnettua sipulia
1rkl mietoa chilikastiketta
tillinoksia

Valmistusaika
n.30min, josta jääkaapissa 10-15min.

1. Huuhdo ja kuivaa avokadot. Halkaise ne ja poista siemenet.
2. Puserra heti leikatuille hedelmille, etteivät ne tummu.
3. Perkaa katkaravut ja pane ne hedelmien syvennyksiin.
4. Sekoita kermaviili, sipuli sekä chilikastike ja kaada seos hedelmiin.
5. Jäähdytä hedelmät jääkaapissa ja korista tillinoksilla

Vihje

Katkarapujen asemasta voit täyttää hedelmät simpukoilla.
Voit tarjota kastikkeen myös erikseen.
Tarjoa lisänä pieniä paahtoleipäkolmioita.